Szeretsz könyvet nyerni?
2012. december 3., hétfő - 17:15 • Kata • 10 komment

FIGYELEM, FIGYELEM!

Te is szeretnéd, hogy valóra váljanak a legdédelgetettebb álmaid? 
És mondd, szeretnél nyerni egy könyvet, amit aztán betehetsz majd a karácsonyfa szelíden villódzó fényei alá? (Abban az esetben, ha kibírod addig, és nem falod be a regényt a pillanat törtrésze alatt…) Ugye, ez nem is lehet kérdés?:)

Mit is kell tenned ehhez?

Nem, nincs szükség hosszas kérdőívek kitöltésére, telefonszám, vércsoport, esetleg könyvtári azonosító megadására… egyszerűen csak:


-Like-old a www.facebook.com/alomgyar oldalt.
-Hagyj itt egy kommentet az alatt a poszt alatt a blogon, mert csak azok között tudok sorsolni, akik jelzik felém, hogy szeretnének játszani! :)

Ha te leszel a szerencse gyermeke, akkor az Álomgyár Kiadó felajánlásának hála a tiéd lehet egy példány Kate Van Dyke Vérzivatar (Tűzmadár 1.) című regényéből!
A játék november 30.-tól december 14-ig tart, ne késlekedjetek! Gyertek minél többen :)

Ha nem szereted a zsákbamacskát: Kívülről nézve James Sinclair szállodalánc tulajdonos családjának életét siker, luxus és fényűzés kíséri. Az ötcsillagos színfalak mögött azonban családi viszályok, irigység, rejtélyes halálesetek és titkos viszonyok bújnak meg. James iker fiai Ron és Dean mindenben különböznek. Dean, a világtól elvonult művész, Ron pedig apja nyomdokaiban járva a Sinclair Star szállodalánc alelnöke. Apjuk, a kíméletlen üzletember, vaskézzel akarja irányítani gyermekei életét.
Ron, feleségét és kisfiát egy repülőgép szerencsétlenségben veszti el, ikertestvérét tisztázatlan körülmények között meggyilkolják. A szálak Ronhoz vezetnek, de valóban képes lenne megölni saját fivérét? A férfi önpusztító életbe menekül. Viszonya lesz egy tinédzserkorú szobalánnyal. Egy éjszakás kalandjuk közös sorssá alakul, amit mintha valaki a háttérből irányítana…
 Halál, sex, erőszak és titkok jellemzik Kate Van Dyke, a Csontgolyó (Alexandra, 2006) és A latin démon (Ad Librum, 2009) szerzőjének páratlanul izgalmas, kétkötetes krimijét.

A blogok, ahol szintén szerencsét próbálhattok:


Sok sikert!:)




Címkék:


VISSZA ELŐRE