Álmaid netovábbja
2012. október 28., vasárnap - 16:14 • Kata • 0 komment

Kedves Olvasó(k)!

Weheartit.com
Lassan akárhová nézünk, az ősz beúszik a látóterünkbe, és mindent a maga arany, réz és barna árnyalataira pingál. Eljött a fahéjas forró csokoládé és a fűszeres ízű, édeskés tea, a puha pokróc és a hajnali ködös-fátyolos derengések ideje. A legjobb ilyenkor kicsire hajtogatni magunkat, a fotelbe bújni, és kinyitni egy olyan könyvet, amely könnyed sóhajjal tárja ki előttünk a világát.




Nos, a Maxim Kiadó Dream válogatásának köteteivel most lehetőséget kapunk erre – sőt, még többre is! Ugyanis ha most megvásároljátok ezen könyvek egyikét (Angyalsors, Angyalfény, Álmok bandája, Árnyalatnyi remény, Galambok őrizői, Gyönyörű sorscsapás - kemény- vagy puhatáblás kivitel, Kezünkben a jövőnk, Ragyogás vagy Vajon létezik szerelem első látásra?), máris esélyesek lettetek. 

Hogy mire?

Hogy a borongós időben egy kicsit kiszabaduljatok, és lazítsatok. 6 darab, két éjszakás wellness hétvége kerül ugyanis kisorsolásra, méghozzá két fő részére, félpanziós ellátással a gyopárosfürdői Hotel Corvus Aquába.

És hogy mit kell tennetek?

Természetesen olvasni. (Nem is olyan nehéz, ugye?)
Ezen felül a vásárlást igazoló blokk vagy számla sorszámát kell regisztrálnotok a kiadó facebook-oldalán (link: http://www.facebook.com/DreamValogatas/app_190322544333196 ), majd várni és reménykedni.

További információt találtok errefelé: http://www.facebook.com/DreamValogatas

Ne hagyjátok ki!:)

Addig is jó olvasást kívánok nektek! 

Címkék:


VISSZA ELŐRE